bellen
Meer dan een uurwerk

Horloges

Horloges zijn meer dan slechts een uurwerk. Het is een prachtig sieraad met een emotionele waarde dat vaak jaren, zo niet generaties lang in de familie blijft. Wilt u uw waardevolle moderne of antieke horloges verkopen of bent u gewoonweg benieuwd naar hun waarde? Dan kunt u terecht bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Wij zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in het betrouwbaar taxeren en inkopen van uw waardevolle bezittingen. Onze deskundige taxateurs kijken kosteloos en vrijblijvend naar uw horloge en bieden u een eerlijke prijs. Wij betalen u meteen contant of per bank uit.

Inkoop alle soorten horloges

Als uw horloge al jaren in de kast of kluis ligt, is het zonde om het daar nog langer te laten liggen. Wij kopen uw horloge dan ook graag in. Feddema is geïnteresseerd in zowel moderne merkhorloges als antieke gouden en zilveren (zak)horloges. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan merken als Rolex, Omega, Breitling, IWC, Cartier en Patek Philippe. Wij zijn daarnaast altijd blij als we mooie retro en vintage (zak)horloges in handen kunnen krijgen. Wij hebben belangstelling voor zowel dames- als herenhorloges. Ook wanneer uw horloges onverhoopt door de jaren heen beschadigd zijn geraakt, kunt u ze door ons laten taxeren. De verzamelwaarde kan namelijk nog steeds hoog zijn.

De waarde van mijn horloge

Voor een vrijblijvende taxatie nemen onze ervaren medewerkers u mee naar onze taxatieruimte. Hier wordt nauwkeurig en zorgvuldig de waarde van uw bezittingen bepaald. De waarde van uw horloge is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de marktwaarde, de staat, het merk en het materiaal. Voor moderne en antieke merkhorloges ligt de waarde ook hoger wanneer u de originele certificaten en doosjes nog in uw bezit heeft. Dit zijn bijvoorbeeld COSC-certificaten die de hoge kwaliteit van het uurwerk garanderen.

Wat is mijn horloge waard?
Horloges
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Overweegt u uw (zak)horloge(s) te verkopen? Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering kunt u in een vertrouwde omgeving uw horloges laten inkopen. U kunt ook bij ons terecht met uw andere waardevolle bezittingen, zoals postzegelsmuntengoud en zilver. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij helpen u verder
Online Gouden Horloge Taxeren

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl