bellen
Historisch en waardevol

Penningen

Wilt u uw penningen veilig en vertrouwd laten taxeren en verkopen? Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de inkoop van alle soorten penningen. Bent u zelf verzamelaar en wilt u uw collectie verkopen? Of heeft u een collectie geërfd en bent u benieuwd naar de waarde van uw nieuwe bezittingen? Onze vakkundige medewerkers taxeren uw waardevolle eigendommen zorgvuldig en geheel vrijblijvend. Wij doen u op basis van de actuele koersen en verzamelwaarde een eerlijk bod. Gaat u met ons bod akkoord, dan betalen wij u meteen contant of per bank uit.

Historische collecties

Penningen lijken op munten, met als belangrijkste verschil dat ze geen betaalmiddel zijn en dus ook geen geldwaarde hebben. Ze werden bijna altijd voor speciale gelegenheden geslagen, bijvoorbeeld om een bepaalde gebeurtenis of persoon te herdenken of voor het gebruik van bepaalde diensten. Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is geïnteresseerd in zowel historische als moderne penningen, uit Nederland en uit het buitenland. Wij zijn de aangewezen persoon voor grote en kleine collecties,  ook uw zeldzame verzamelingen hebben onze belangstelling.

 

Maak een afspraak Online taxatie
Penningen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
De waarde van mijn penningen

Wanneer u verkoop van uw penningen(verzameling) overweegt, neemt u uw collectie mee naar onze winkel in Drachten. Daar taxeren onze ervaren medewerkers uw bezittingen onder toeziend oog van u in onze taxatieruimte. De waarde ervan is afhankelijk van verschillende zaken, waaronder het materiaal, de kwaliteit en de zeldzaamheid. Zeldzaamheid is een belangrijke factor: hoe zeldzamer (hoe gewilder) ze zijn, hoe meer uw verzameling waard is. Onze deskundige taxateurs bekijken uw collectie altijd zorgvuldig en bieden een eerlijke prijs. Gewilde moderne verzamelaarspenningen zijn bijvoorbeeld van Franklin Mint. Doordat zij ze in gelimiteerde oplages produceren, weten ze een zekere mate van zeldzaamheid te behouden. Heeft u dus (een collectie van) Franklin Mint-penningen in bezit, dan zijn wij ook daarin zeer geïnteresseerd. Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier!

Penningen
Neem contact op met Feddema

Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel kunt u veilig en vertrouwd uw bezittingen laten taxeren en verkopen. U kunt ook bij ons terecht met uw overige waardevolle eigendommen, zoals ansichtkaarten, postzegels en horloges. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op
Penningen Inkopen Of Verkopen Bij Feddema

Liever eerst een online taxatie?

Online taxatie laten uitvoeren?

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl