Phone
Persoonlijk en betrouwbaar

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is al ruim 40 jaar het vertrouwde adres voor de in- en verkoop van al uw waardevolle bezittingen. Onze werkwijze is eerlijk, deskundig en persoonlijk in een veilige en vertrouwde omgeving. Wilt u uw kostbaarheden bij ons verhandelen? Dan is het verstandig om hiervoor een afspraak te maken. Zo kunnen we u de juiste tijd en aandacht geven. De taxatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Bij akkoord over de prijs vindt er directe uitbetaling plaats, contant of per bank.

Uw betrouwbare partner in goud, zilver, munten & postzegels

Bel ons gerust!
1

Neem contact met ons op

Voor een afspraak of meer informatie kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Met een afspraak bent u niet afhankelijk van onze bezetting en nemen wij ruim de tijd voor u.

Vervoer wijze van onze producten
2

De afspraak

Hebben wij de afspraak gepland, dan komt u bij ons langs met uw bezittingen. U kunt gratis voor onze deur aan de Stationsweg parkeren. Mocht het voor u niet mogelijk of lastig zijn om bij ons langs te komen, dan is het in goed overleg eventueel mogelijk dat wij bij u aan huis komen taxeren.

Werkwijze van Feddema
3

Taxatie

Onze deskundige taxateurs bepalen de waarde van uw bezittingen in de daarvoor bestemde taxatieruimte. Daar bent u bij aanwezig, zodat u tijdens de taxatie uw vragen kunt stellen aan de taxateur. De taxatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Onze specialisten doen u vervolgens een eerlijke, actuele en marktconforme prijs.

Hoe wij te werk gaan
4

Uitbetaling

Bij akkoord over de prijs wordt u gelijk contant of per bank uitbetaald. Uiteraard zien we u graag nog een keer terug wanneer u uw overige waardevolle bezittingen wilt verhandelen.

Wilt u uw waardevolle bezittingen bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel laten taxeren? Maak dan direct een afspraak. Wij helpen u graag verder!

  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring

Ontdek de waarde van uw bezittingen

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw waardevolle bezittingen veilig en vertrouwd te laten taxeren door onze deskundige taxateurs.

Verzameling verkopen

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl