bellen
Historische zegels

Postzegels

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is gespecialiseerd in postzegelinkoop. Heeft u een mooie postzegelverzameling geërfd? Of heeft u zelf een mooie verzameling die u wilt verkopen? Bij Feddema zijn we altijd op zoek naar zeldzame zegels en mooie verzamelingen of voorraden. Met ruim 40 jaar ervaring in het betrouwbaar en veilig taxeren van uw waardevolle spullen, bent u altijd verzekerd van een eerlijk bod. Feddema is erkend dealer van onder andere de ifsda. Onze taxateurs bekijken uw zegels zorgvuldig en geheel vrijblijvend, plan eens een afspraak in!

Postzegels met een geschiedenis

Wanneer u uw postzegelverzameling wilt laten taxeren, komt u met uw postzegels naar onze winkel in Drachten. Tevens is het in overleg mogelijk een taxatie aan huis uit te voeren. U kunt met alle soorten verzamelingen en postzegels bij ons terecht, ook met frankeergeldige zegels. De allereerste postzegel ter wereld komt uit Engeland en stamt uit 1840. Deze postzegel wordt ook wel de Penny Black genoemd. De eerste Nederlandse zegel dateert uit 1852. Zowel uw Nederlandse als uw buitenlandse postzegelverzamelingen kunt u door ons laten taxeren en aan ons verkopen. Voor iedere collectie, zeer groot of klein, bent u bij Feddema aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring gaan we ook graag voor u aan de slag!

Wat is mijn verzameling waard?
Postzegels
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Wat zijn mijn postzegels waard?

Postzegels laten taxeren

De waarde van uw postzegelverzameling wordt door verschillende factoren bepaald, waaronder vraag en aanbod, de kwaliteit, zeldzaamheid en de grootte van de verzameling. Onze deskundige taxateurs doen altijd hun uiterste best om u een eerlijk bod voor uw postzegelverzameling te doen. In onze taxatieruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie met het werk van onze ervaren taxateurs meekijken. Hoe gewilder en zeldzamer een postzegel of collectie is, hoe waardevoller uw verzameling. Een zeldzame postzegel is een postzegel die gedrukt is in een zeer kleine oplage. Een mooi voorbeeld hiervan is de Blue Penny van Mauritius, maar ook vele oude klassieke postzegels vertegenwoordigen een betere waarde. Meer weten over hoe we de waarde van postzegels berekenen? Lees dan hier meer over onze werkwijze of over een postzegelverzameling taxatie.

Postzegels Laten Taxeren
Neem contact op met Feddema

Postzegels verkopen

Op een veilige manier gebruik maken van gedegen taxatie en eventuele verkoop van uw postzegelverzameling? Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel bent u aan het juiste, betrouwbare adres. U kunt ook bij ons terecht met uw overige waardevolle eigendommen, zoals goud, zilver, munten en bankbiljetten. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Liever eerst een online taxatie?

Online taxatie laten uitvoeren?

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl