bellen
Silver lining

Zilver

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de veilige en betrouwbare inkoop van uw zilver? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van uw waardevolle zilveren bezittingen. Heeft u massief zilveren bestek dat u niet langer gebruikt? Of heeft u zilveren sieraden geërfd waarvan u de waarde wilt weten? Wij bekijken uw eigendommen op geheel transparante en vrijblijvende wijze. Als familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring kunt u de taxatie en verkoop van uw zilver met vertrouwen aan ons overlaten.

Maak een afspraak Online taxatie
Zilver
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Veilig uw zilver verkopen

Zilver inkopen

Wanneer u de verkoop van uw zilver overweegt, neemt u uw zilveren objecten mee naar onze winkel in Drachten. We hebben een taxatieruimte waar onze deskundige taxateurs uw bezittingen onder uw toeziend oog inspecteren. Bij zilveren voorwerpen wordt gekeken naar de verzamelwaarde. Bij zilver is niet alleen de zilverkoers belangrijk, maar ook de prijs van het object. Bij zilveren voorwerpen kunt u denken aan snuifdoosjes, schalen, bestek, zilveren serviezen, geboortelepels, kandelaars, beeldjes en meer. Wij doen u geheel vrijblijvend een eerlijk bod. Als beide partijen tevreden zijn, betalen wij u direct contant of per bank uit. Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier!

Inkoop zilver
muntenverzamelingen

Zilveren munten

Eén van onze specialismen is zilveren munten. U kunt al uw hedendaagse en oude munten bij ons kwijt, zowel Nederlands zilvergeld als munten uit alle andere landen van de wereld. Historische Nederlandse munten zijn tegenwoordig niet meer in te leveren bij de bank, maar kunt u nog altijd bij ons inwisselen. Feddema is altijd op zoek naar mooie collecties en grote verzamelingen.

Zilvere Munten Inkopen Door Feddema
Penningen en medailles

Zilveren penningen

Heeft u een verzameling zilveren penningen waar u zelf niets meer mee doet? Bent u benieuwd naar de waarde? Onze deskundige medewerkers taxeren uw penningen graag. Wij zijn geïnteresseerd in wereldwijde moderne en historische penningen.

Zilveren Penningen Taxeren Door Feddema
Horloges en sierraden

Zilveren horloges

Ook uw zilveren horloges en sieraden kunt u laten taxeren en verkopen door Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Wij zijn de aangewezen persoon voor grote collecties, maar zijn ook altijd op zoek naar limited editions en mooie verzamelstukken.

Zilveren En Gouden Horloges Taxeren Door Feddema
Neem contact op met Feddema

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel staat voor meer garant dan alleen zilverinkoop. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de inkoop van goud, postzegels en ansichtkaarten. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op
Neem Contact Op Om Uw Zilver Te Laten Taxeren
Werkwijze

Zaken doen in een veilige omgeving

Bel ons gerust

Afspraak

Bel ons, kom langs in de winkel of maak een afspraak via de website

Vervoer wijze van onze producten

Op locatie

Voor grotere collecties of betere stukken is afspraak op locatie mogelijk

Werkwijze van Feddema

Taxatie

Vrijblijvende taxatie door deskundige taxateurs, altijd een eerlijk bod

Hoe wij te werk gaan

Uitbetaling

Indien akkoord direct contant of per bank uitbetalen

Plan een afspraak

Liever eerst een online taxatie?

Online taxatie laten uitvoeren?

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl