Phone
Wie is Feddema?

Over ons

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de in- en verkoop van waardevolle bezittingen. Feddema is een bekend begrip en vertrouwd adres voor taxatie en inkoop in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Ook daarbuiten wordt met grote regelmaat een beroep op Feddema gedaan. Onze deskundige taxateurs zijn gespecialiseerd in veel meer dan alleen postzegels, munten, goud en zilver. Door onze vele specialismen kunt u ook bij ons terecht met onder andere uw antiek, bankbiljetten, Swarovskioude speelgoed en ansichtkaarten. Kortom: alles op het gebied van verzamelen. Wij zijn doorlopend op zoek naar unieke items, waardevolle collecties en verzamelingen. Betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat u ons aan het werk ziet tijdens de taxatie en wij u een eerlijke prijs bieden voor uw waardevolle spullen. Wij helpen u altijd op professionele en persoonlijke wijze in een veilige omgeving.

Al 40 jaar vertrouwd

Na zelf vijf jaar in de groothandel gewerkt te hebben, was Tom Feddema’s interesse voor postzegels, munten, sieraden en antiek aangewakkerd. Met die passie startte hij in de jaren ’70 samen met zijn vader de onderneming. Een aantal jaren geleden verhuisde het bedrijf van het pand aan de Kerkstraat in Drachten naar de huidige locatie aan de Stationsweg. Inmiddels hebben ook Toms zoons, Martin en Daniël, zich aan het bedrijf gebonden. In de toekomst zullen zij het bedrijf volledig overnemen. Ook een vierde lid, Klaas Bijlsma, is ondertussen verwelkomd bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Met zijn vieren staan ze garant voor een veilige, persoonlijke en deskundige benadering tijdens het taxeren van uw waardevolle bezittingen. Tevens is Feddema aangesloten bij de NVPH, NVMH, KNGMP en de IFSDA. U kunt dan ook altijd bij ons binnenlopen met uw items, objecten en verzamelingen voor een vrijblijvende taxatie door onze vakkundige taxateurs. Wij zijn geïnteresseerd in enkele unieke items tot grote, complete verzamelingen en totale winkelvoorraden.

Gespecialiseerd in taxeren

De kracht van Feddema ligt in onze brede expertise: u kunt bij ons alles van waarde verkopen tegen een uitstekende, actuele prijs. We zijn altijd op zoek naar mooie en eerlijke spullen. Wij kopen graag en veel. Voor Feddema is geen collectie te groot, maar ook met unieke items of kleine, niet-complete verzamelingen bent u meer dan welkom. Wij zijn naast goud en zilver ook gespecialiseerd in andere bijzondere en waardevolle bezittingen, zoals oude brievenpenningenhorloges en diverse collecties. Wilt u uw eigendommen door ons laten taxeren? Dan gebeurt dat geheel vrijblijvend en kosteloos. U bent aanwezig tijdens de taxatie in de daarvoor bestemde ruimte. Zo bent u overal zelf bij, zonder het oog op privacy te verliezen. De taxatie verloopt altijd eerlijk en vakbekwaam. Onze deskundige medewerkers bieden u gegarandeerd waar voor uw geld. Wij streven altijd naar tevreden klanten.

In- en verkoop van waardevolle spullen

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is altijd doorlopend op zoek naar verschillende waardevolle items. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor het kopen van verzamelingen en verzamelobjecten. Is er een object dat u nog mist uit uw verzameling waar u al jaren naar op zoek bent? Kom eens een kijkje nemen in onze winkel, wellicht bezitten wij uw gewilde verzamelobject. Wij zijn altijd geïnteresseerd in goud, zilver, munten, penningen, bankbiljetten, horloges, postzegels, ansichtkaarten, oude brieven, Swarovski, oud speelgoed en diverse collecties. Bent u benieuwd of we een bepaald item in ons bezit hebben? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Plan een afspraak Online taxatie
Betrouwbaar en persoonlijk

Contact met Feddema

Feddema staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en ruim 40 jaar aan ervaring. Dit alles met het oog op een persoonlijke en oprechte benadering. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en de taxatie van uw kostbare spullen in vol vertrouwen aan ons kan overlaten. Ook wanneer u niet weet of uw item of verzameling van waarde is, geven wij u graag vrijblijvend advies. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Ontdek de waarde van uw bezittingen

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw waardevolle bezittingen veilig en vertrouwd te laten taxeren door onze deskundige taxateurs.

Contact met Feddema
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl