bellen
Historische brieven en oude archieven

Oude brieven

Denkt u waardevolle brieven, enveloppen of documenten in uw bezit te hebben? Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel taxeert deze graag voor u. Wij zijn altijd geïnteresseerd in verzamelingen van oude (familie)brieven, brieven uit oorlogstijden, brieven zonder postzegel met oude stempels en oude archieven. Uit oude archieven komen soms verrassend leuke dingen tevoorschijn. Ook wanneer u slechts enkele documenten bezit, kijken wij er graag vrijblijvend naar. Met ruim 40 jaar aan ervaring zijn uw waardevolle bezittingen bij ons in goede handen. Onze deskundige taxateurs bekijken uw brieven zorgvuldig en kosteloos, waarna ze u een eerlijk bod doen. Als u tot verkoop overgaat, betalen wij u meteen contant of per bank uit.

Waarde van een oude brief

Wanneer u overweegt uw oude brieven te verkopen, kunt u met uw verzameling in onze winkel in Drachten terecht. In onze aparte taxatieruimte ziet u, onder het genot van een kopje koffie, onze ervaren medewerkers aan het werk. De waarde van een brief is afhankelijk van een aantal factoren. Daarbij kunt u denken aan de kwaliteit van het document, de tijdsperiode waarin de brief geschreven is en wie de afzender en/of geadresseerde van de brief is. Ook de aanwezigheid van een zeldzame postzegel of stempel op de envelop bepaalt mede de waarde van de brief. Omdat het bepalen van de waarde van een oude brief een delicaat proces is, hebben onze taxateurs op persoonlijke wijze alle tijd voor u. Wij nemen uw brievencollectie graag over. Geen collectie is voor ons te groot.

Vrijblijvend taxeren
Oude brieven
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Voor de verkoop van uw oude brieven bent u bij Feddema aan het juiste adres. In een veilige en betrouwbare omgeving kunt u in alle rust uw waardevolle bezittingen laten taxeren. Heeft u andere verzamelingen, zoals ansichtkaarten, bankbiljetten of munten? Ook daarvoor kunt u vrijblijvend bij ons langskomen. Wij zijn doorlopend op zoek naar unieke en/of grote verzamelingen en collecties. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op
Oude brieven verkopen

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl