bellen
Waardevolle herinneringen

Oud speelgoed

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de inkoop van oud speelgoed. Heeft u nog speelgoed van vroeger op zolder liggen? Of zelfs speelgoed dat van uw (groot)ouders is geweest? Dan werpen onze deskundige medewerkers graag een blik op uw bezittingen. In een veilige en vertrouwde omgeving kunt u uw waardevolle eigendommen met een gerust hart aan ons overlaten. Geheel vrijblijvend wordt op vakkundige wijze de waarde van uw oude speelgoed bepaald en bieden wij u een mooie prijs. Vervolgens kunt u zelf beslissen of u akkoord gaat met het bod. Zijn beide partijen tevreden, dan betalen we u direct contant of per bank uit.

Inkoop alle soorten oud speelgoed

U kunt met allerlei soorten oud speelgoed in onze winkel in Drachten terecht voor inkoop. Wanneer u uw speelgoed(verzameling) bij ons in de winkel brengt, bekijken onze ervaren taxateurs uw spullen in onze besloten taxatieruimte. Daar kunt u onder het genot van een kopje koffie goed overzien wat er met uw waardevolle bezittingen gebeurt. Feddema is geïnteresseerd in (al dan niet mechanische) modelauto’s en -treinen, tinnen soldaatjes, oude poppen(huizen) en knuffels, puzzels en spellen, houten speelgoed, blikken speelgoed en nog veel meer. In de twintigste eeuw werd blikken speelgoed zeer populair vanwege de duurzaamheid, het lichte gewicht en de eenvoud waarmee het tot allerlei figuren gevormd kon worden. We komen dan ook vaak blikken speelgoedverzamelingen tegen van mooie merken als Schuco en Dinky Toys. Heeft u dergelijk speelgoed liggen waar u niets meer mee doet? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarde van mijn oude speelgoed

Wat uw oude speelgoed waard is, is afhankelijk van een aantal zaken. Uiteraard is de kwaliteit van belang. Heeft u een actiefiguur dat nog in de (gesloten) originele verpakking zit? Dan is dit bijvoorbeeld meer waard dan wanneer het speelgoed veelvoudig gebruikt en erg versleten is. Ook het merk, de periode, het materiaal en de zeldzaamheid spelen een rol. Limited editions brengen vaak meer op dan speelgoed dat in grote oplages is geproduceerd. Voor blikken speelgoed gelden de staat, eventuele restauraties en de authenticiteit als belangrijkste waardefactoren. Feddema probeert dan ook altijd te achterhalen of uw blikken speelgoed daadwerkelijk van een bepaald merk is of van een bepaalde fabriek komt.

Heb ik goud in handen?
Oud speelgoed
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Voor de inkoop van al uw oude speelgoed bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres. In een veilige en betrouwbare omgeving kunt u in alle rust uw bezittingen laten taxeren. Heeft u andere waardevolle spullen, zoals goud, zilver of postzegels? Ook daarvoor kunt u vrijblijvend bij ons langskomen. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Oud speelgoed verkopen

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl