bellen
Verkoop uw antieke horloges

Antieke horloges

Bent u in het bezit van antieke horloges die u wilt laten taxeren? Dan kunt u terecht bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Munthandel. Wij zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in het betrouwbaar taxeren en inkopen van uw waardevolle bezittingen. Antieke horloges zijn prachtige sieraden met emotionele waardes die vaak jaren, zo niet generaties lang in de familie blijven. Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare taxateur en inkoper? Kom dan gerust eens langs.

Onze werkwijze

Als uw horloges al jaren in de kast of kluis liggen, is het zonde om deze daar nog langer te laten liggen. Wij kopen uw antieke horloges dan ook graag in. We hebben belangstelling voor zowel dames- als herenhorloges. Ook wanneer uw horloges door de jaren heen beschadigd zijn geraakt, kunt u ze door ons laten taxeren. De verzamelwaarde kan namelijk nog steeds hoog zijn. Als u uw horloges bij ons binnenbrengt, bekijken wij deze met zorg en deskundigheid. Dit doen we geheel vrijblijvend, waarna we u een eerlijk bod doen met in het oog de verzamelwaarde. U kunt met uw antieke items in onze winkel in Drachten terecht voor inkoop. Voor grote partijen antiek is een bezoek aan huis ook mogelijk. Weet u niet zeker of uw antieke horloges voor ons geschikt zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Antieke horloges
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
De waarde

Waarde van uw antieke horloges

Wanneer u uw antieke items bij ons in de winkel brengt, nemen onze ervaren medewerkers u mee naar onze taxatieruimte voor een vrijblijvende taxatie. Hier wordt nauwkeurig en zorgvuldig de waarde van uw bezittingen bepaald. De waarde van uw antieke horloges is afhankelijk van een aantal zaken, waaronder de staat, de leeftijd, het merk en de zeldzaamheid. Voor antieke merkhorloges ligt de waarde hoger wanneer u de originele certificaten en doosjes nog bezit. Onze taxateurs bieden u een eerlijke prijs voor uw waardevolle items. U kunt bij ons ook een online taxatieformulier invullen. Op basis van uw informatie kunnen wij ons voorbereiden en geven wij u een tijdsindicatie van de daadwerkelijke taxatie-afspraak.

Online taxatie
Antieke horloges
Neem gerust contact met ons op

Contact

Overweegt u uw antieke horloges te verkopen? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering kunt u in een vertrouwde omgeving uw horloges verkopen. U kunt ook bij ons terecht met uw andere waardevolle bezittingen, zoals postzegels, munten, goud en zilver. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige werknemers staan u graag te woord.

 

Neem contact op
Antieke horloges

Verkoop uw antieke horloges veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak