bellen
Schitterend kristal

Swarovski

Swarovski-kristal is enorm populair. Heeft u een schitterende verzameling of enkele topstukken waar u een mooie prijs voor wilt ontvangen? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het zorgvuldig taxeren van uw waardevolle bezittingen. In een veilige en vertrouwde omgeving bepalen wij de waarde van uw Swarovski voorwerpen, geheel vrijblijvend. Onze ervaren taxateurs doen u een mooi bod voor uw collectie. Wanneer u akkoord gaat, betalen wij u direct contant of per bank uit.

Waarde van mijn Swarovski

Wanneer u overweegt uw Swarovski-collectie te verkopen, komt u met uw collectie in onze winkel in Drachten. Is uw collectie zeer groot, dan is ook een bezoek aan huis mogelijk. In onze taxatieruimte kijkt u toe hoe onze deskundige taxateurs uw bezittingen waarderen. Wij zijn in alle Swarovski-items geïnteresseerd, maar hebben met name belangstelling voor limited editions, gekleurde uitgaven, de Disney-collectie, jaaruitgaven en andere topstukken. De waarde van uw kristallen beeldjes is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder vraag en aanbod, de zeldzaamheid en de kwaliteit. Verder is uw Swarovski ook meer waard wanneer u de originele verpakking nog in handen heeft en wanneer u de certificaten van echtheid heeft bewaard. Dit geldt vooral voor de jaarlijkse edities, limited editions en genummerde edities. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar de taxatie-afspraak.

Staat van de kristallen beeldjes

Swarovski-kristallen zijn gemaakt van zeer duurzaam glas dat geen sporen van veroudering vertoont. Daardoor verliezen uw beeldjes zelden hun uitstekende staat. Alleen de lijm die in oudere items is gebruikt, kan af en toe verkleuring vertonen. Om dit te voorkomen, is het verstandig uw stukken in zo min mogelijk zonlicht te bewaren. Daarnaast kan een kristal natuurlijk wel breken of beschadigen, waardoor het in waarde afneemt.

Waarde van mijn kristal
Swarovski
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Voor de verkoop van uw Swarovski bent u bij Feddema aan het juiste adres. Ook wanneer u andere waardevolle spullen wilt laten taxeren of verkopen, kunt u bij ons terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan goud, zilver en munten, maar ook aan postzegels en oud speelgoed. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bezoek onze winkel
inkoop en verkoop Swarovski

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl