bellen
Betrouwbaar en eerlijk

Rolex verkopen

Bent u in het bezit van een Rolex en wilt u deze verkopen? Bij Feddema bent u aan het juiste adres om uw Rolex te verkopen. Horloges zijn meer dan een uurwerk. Vaak is een horloge al jaren, al dan niet generaties binnen een familie. Dit maakt het een sieraad dat naast de functionele waarde, ook vaak emotionele waarde met zich meebrengt. Heeft u de Rolex geërfd en wilt u uw Rolex verkopen? Of bent u gewoon benieuwd naar wat deze waard is? Plan dan een geheel vrijblijvende taxatieafspraak in, dan geven wij u graag een deskundige prijsindicatie.

Werkwijze

Als Feddema de partij is waaraan u uw Rolex wilt verkopen, is het goed om een afspraak in te plannen. Een afspraak inplannen kan via de website, per -email of telefonisch. Door het plannen van een afspraak kunnen onze taxateurs tijd voor u vrijmaken om u het beste van dienst te zijn. Op de dag van de afspraak komt u naar onze winkel, waar u onder het genot van een kopje koffie kunt meekijken naar hoe onze taxateurs te werk gaan. Op deze manier verliest u uw waardevolle Rolex niet uit het oog en kunt u zien hoe nauwkeurig onze taxateurs werken. Als de taxatie is afgerond, doen we u gelijk een eerlijk en betrouwbaar bod. Gaat u akkoord met dit bod en gaat u uw Rolex verkopen? Dan betalen we u direct uit, via de bank of contant. Op deze manier heeft u gelijk waar voor uw geld. Heeft u liever een online taxatie? Dat kan ook, vul dan het online taxatieformulier in, dan gaan onze taxateurs direct voor u aan de slag.

Online taxatie Maak een afspraak
Rolex verkopen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Uw Rolex

De waarde van een Rolex

Voordat u uw Rolex gaat verkopen, bepalen wij de waarde van de Rolex. De waarde van horloges is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de staat, het materiaal en de marktwaarde van de Rolex. Daarnaast ligt voor antieke horloges de waarde vaak nog hoger als u in staat bent om de originele certificaten en doosjes erbij te leveren. Een voorbeeld hiervan is het COSC-certificaat dat garandeert dat een horloge een hoge kwaliteit uurwerk heeft. Een Rolex verkopen is een specialistisch proces waar wij bij Feddema experts in zijn.

Welke Rolex modellen verkopen?

Bij Feddema kunt u iedere Rolex verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in zowel moderne merk horloges als antieke horloges. Modellen die wij onder andere kopen zijn:

– GMT-Master
– Datejust
– Daytona
– Yacht-Master
– Sea-Dweller

Ook een Rolex die niet staat in de bovenstaande lijst kunt u bij ons verkopen. Neem gerust contact met ons op om te weten wat we voor u kunnen betekenen.

Rolex Verkopen
Maak een afspraak met ons

Contact

Gaat u uw Rolex verkopen bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel? Dan maakt u de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van Rolexen zijn we graag uw partner. Naast Rolexen kunt u bij ons voor nog veel meer terecht. Denk bijvoorbeeld aan goud, zilver, postzegels, munten en Swarovski. Heeft u vragen over een van deze diensten of wilt u een afspraak inplannen voor het verkopen van uw Rolex? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan plannen we graag een geheel vrijblijvende afspraak met u in.

Rolex Verkopen

Betrouwbaar uw Rolex verkopen

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl