bellen
Waardevolle collecties

Diverse collecties

Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel kunt u niet alleen terecht met goud, zilver, postzegels en munten, maar ook met diverse andere collecties. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een collectie parfumflesjes of luxe pennen? Of heeft u een Franklin Mint-collectie geërfd en bent u benieuwd wat daar de waarde van is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de in- en verkoop van waardevolle bezittingen. We zijn continu op zoek naar unieke items, waardevolle collecties en verzamelingen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Dat betekent dat u ons aan het werk ziet tijdens de taxatie en wij u een eerlijke prijs bieden voor uw collectie.

Onze werkwijze

Als u overweegt om uw collectie te verkopen kunt u een afspraak met ons maken. Op de dag van de afspraak komt u met uw verzameling naar onze winkel in Drachten. We hebben een taxatieruimte waar onze deskundige taxateurs uw bezittingen onder uw toeziend oog inspecteren. Vervolgens doen wij u geheel vrijblijvend een eerlijk bod. Als u naar aanleiding daarvan besluit om uw collectie daadwerkelijk aan ons te verkopen, dan betalen wij u direct contant of per bank uit. In overleg is het ook mogelijk de taxatie ook bij u thuis te laten plaatsvinden.

Diverse soorten collecties

U kunt bij ons met diverse soorten collecties terecht. Onderstaand lichten we er een aantal uit:

  • Parfumflesjes
  • Franklin Mint
  • Militaria
  • Luxe en zeldzame pennen
  • Steiff beren

Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden. Heeft u een andere collectie waarvan u graag de waarde wilt weten? Ook dan komen wij graag met u in contact.

Heb ik goud in handen?
Diverse collecties
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Voor een taxatie en eventuele verkoop van diverse collecties bent u bij Feddema aan het juiste adres. Wat voor collectie u ook heeft, hij is bij ons in goede handen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. .

Neem contact op
Inkoop collecties

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl