bellen
Waarde van uw goud

Goud verkopen

Wilt u uw goud veilig en vertrouwd laten taxeren of verkopen? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van uw waardevolle gouden bezittingen. Heeft u gouden sieraden, goudbaren of gouden munten waarvan u de waarde wilt weten? Of bezit u een verzameling waarvoor u een mooie prijs wilt ontvangen? Wij bekijken uw eigendommen zorgvuldig en geheel vrijblijvend, waarna wij u een bod doen met het oog op de actuele goudkoers en de verzamelwaarde. U kunt bij ons veilig uw goudbaren verkopen. Bij Feddema kunt u rekenen op ruim 40 jaar ervaring in het betrouwbaar taxeren van uw goud.

Hoe werkt de inkoop van edelmetaal?

De inkoop van goud is een gespecialiseerd beroep. Goud is een edelmetaal dat op de huidige markt veel geld oplevert. Wanneer u de verkoop van uw edelmetalen overweegt, komt u bij Feddema in de winkel met uw gouden objecten. Wij adviseren u hiervoor een afspraak te maken. In onze taxatieruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie met het werk van onze ervaren taxateurs meekijken. U kunt uw goud voor een eerlijke prijs aan ons verkopen, gebaseerd op de actuele goudkoers. De waarde wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder het goudgehalte en de verzamelwaarde. Bij akkoord over de prijs wordt u direct contant of per bank uitbetaald. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier!

Neem contact op Online taxatie
Goud
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Waardevolle verzamelaarsmunten

Gouden munten

Uw gouden munten zijn bij Feddema in de juiste handen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verzamelingen en collecties van gouden munten, maar ook in goudbaren, beleggingsmunten en wereldmunten uit alle tijden, bijvoorbeeld Romeinse en middeleeuwse munten. U kunt uw goud veilig aan ons verkopen.

Gouden munten
Gouden munten
Gespecialiseerd in penningen

Gouden penningen

Heeft u gouden penningen die u graag wilt laten taxeren? De gespecialiseerde taxateurs van Feddema werpen graag een blik op uw penningen. Wij zijn geïnteresseerd in zowel moderne als historische penningen van over de hele wereld. Penningen van goud kunt u met een gerust hart aan ons verkopen.

Gouden penningen
Gouden penningen
Gouden herinneringen

Gouden horloges

Horloges zijn meer dan slechts een uurwerk - het is een prachtig sieraad dat vaak niet alleen materiële, maar ook emotionele waarde heeft. Laat uw gouden horloges taxeren door Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel en ontvang een mooie prijs voor het verkopen van uw gouden horloge.

Gouden horloges
Gouden horloges

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl