bellen
Waarde van uw goud

Goud verkopen

Wilt u uw goud veilig en vertrouwd laten taxeren of goud verkopen? Dan bent u bij Feddema aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van uw waardevolle gouden bezittingen. Heeft u gouden munten, sieraden of goudbaren waarvan u de waarde wilt weten? Of bezit u een verzameling waarvoor u een mooie prijs wilt ontvangen? Wij bekijken uw eigendommen zorgvuldig en geheel vrijblijvend, waarna wij u een bod doen met het oog op de actuele goudkoers en de verzamelwaarde. U kunt bij ons veilig uw goud verkopen. Bij Feddema kunt u rekenen op ruim 40 jaar ervaring in het betrouwbaar taxeren van goud.

Goud taxeren

Wanneer u uw goud wilt laten taxeren, kunt u gemakkelijk een online goud taxatie aanvragen. Met behulp  van een foto en een productomschrijving kunnen wij een online taxatie afgeven. Voor een definitieve taxatie komt u op afspraak bij onze winkel langs in Drachten. Hier zal een van onze deskundige medewerkers in de hiervoor ingerichte taxatieruimte de waarde van uw goud taxeren. Wanneer de taxatie wordt uitgevoerd kunt hierbij aanwezig zijn, terwijl u geniet van een kopje koffie. Direct na de taxatie zullen wij een eerlijk bod doen, gebaseerd op de waarde. De waarde wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder het goudhalte en de verzamelwaarde op de actuele goudkoers. Wanneer u besluit het bod te accepteren en uw bezittingen aan ons te verkopen, betalen wij u veilig contact of per bank uit.

 

Neem contact op Online taxatie
Goud
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Waardevolle verzamelaarsmunten

Gouden munten

Uw gouden munten zijn bij Feddema in de juiste handen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verzamelingen en collecties van gouden munten, maar ook in goudbaren, beleggingsmunten en wereldmunten uit alle tijden, bijvoorbeeld Romeinse en middeleeuwse munten. U kunt uw goud veilig aan ons verkopen.

Gouden munten
Gouden munten
Gespecialiseerd in penningen

Gouden penningen

Heeft u gouden penningen die u graag wilt laten taxeren? De gespecialiseerde taxateurs van Feddema werpen graag een blik op uw penningen. Wij zijn geïnteresseerd in zowel moderne als historische penningen van over de hele wereld. Penningen van goud kunt u met een gerust hart aan ons verkopen.

Gouden penningen
Gouden penningen
Gouden herinneringen

Gouden horloges

Horloges zijn meer dan slechts een uurwerk - het is een prachtig sieraad dat vaak niet alleen materiële, maar ook emotionele waarde heeft. Laat uw gouden horloges taxeren door Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel en ontvang een mooie prijs voor het verkopen van uw gouden horloge.

Gouden horloges
Gouden horloges

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl