bellen
Ontdek de waarde van uw items

Heeft u thuis een mooie verzameling munten, postzegels en/of (antieke) sieraden of een prachtig zilver collectie en wilt u deze laten taxeren en eventueel verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres? Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om naar onze winkel te komen voor een taxatie. Daarom bieden wij door heel Nederland, België en Duitsland onze gratis taxatieservice aan huis aan! Onze ervaren taxateurs komen graag naar uw locatie om een taxatie uit te voeren. Een eerlijke taxatie zonder dat u de deur uit hoeft!

Hoe werkt een taxatie aan huis?

Het proces voor een taxatie aan huis is simpel. U kunt telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Onze medewerkers zullen u een aantal vragen stellen over de items die u wilt laten taxeren, zo kunnen wij een schatting maken van de waarde en of het de moeite waard is om langs te komen. Op basis van de globale waarde schatting kunnen wij in overleg met u een afspraak inplannen. De taxatie is altijd gratis en vrijblijvend!

Op de vooraf afgesproken datum en tijd komt een van onze taxateurs naar uw huis om de taxatie uit te voeren. Tijdens de taxatie worden uw items zorgvuldig bekeken en afhankelijk van de  staat van uw items wordt een nauwkeurige marktwaarde vastgesteld. Uiteraard mag u tijdens de taxatie al uw vragen stellen aan onze taxateurs.

Gaat u akkoord met de geboden prijs van uw items? Dan kunnen wij deze direct meenemen en wordt u gelijk uitbetaald.

Maak een afspraak
Taxatie aan huis
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Feddema is uw betrouwbare partner

Familiebedrijf Feddema is al meer dan 40 jaar en 3 generaties lang een begrip in Nederland. Alles met waarde kunt u door ons laten taxeren en verkopen. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de taxatie altijd eerlijk en vakbekwaam wordt uitgevoerd.

Ontdek de expertise van Feddema en plan direct een afspraak in voor taxatie aan huis (0512-510996). Op uw gemak ontdekt u de waarde van uw items!

Neem contact op
Img 2581

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl