bellen
Van speelgoed tot meubels

Antiek

Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde taxateur en inkoper? Voor het verkopen van al uw antiek bent u welkom bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Heeft u oude boeken, klokken of zeldzame meubels waarvan u de waarde wilt weten? Of bent u in het bezit van antieke zakhorloges of andere sieraden? Wij bekijken uw eigendommen met zorg en deskundigheid. Dit doen wij geheel vrijblijvend, waarna wij u een eerlijk bod doen met het oog op de verzamelwaarde. Bij Feddema kunt u rekenen op ruim 40 jaar ervaring in het betrouwbaar taxeren van uw waardevolle spullen. Wanneer u overgaat tot verkoop, betalen we u direct contant of per bank uit.

Antiek inkoop

U kunt met al uw antiek in onze winkel in Drachten terecht voor inkoop. Voor grote partijen antiek is ook een bezoek aan huis mogelijk. Wanneer u uw antiek(verzameling) bij ons in de winkel brengt, bekijken onze ervaren taxateurs uw spullen in onze taxatieruimte. Daar kunt u onder het genot van een kopje koffie goed overzien wat er met uw waardevolle bezittingen gebeurt. Feddema is onder andere geïnteresseerd in:

– Oud speelgoed
– Oude boeken
– Kristal
– Klokken
– Zeldzame meubels
– Porselein
– Schilderijen en etsen
Zilveren voorwerpen
– Emailleborden
– Cartografie
Gouden en zilveren zakhorloges
– Spiegels
– Andere antieke eigendommen

Weet u niet zeker of uw antiek in handen heeft dat voor ons geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Waarde van uw antiek

De waarde van uw antiek is van een aantal zaken afhankelijk, waaronder de kwaliteit, de leeftijd, het eventuele merk en de zeldzaamheid. Onze bedreven taxateurs bieden u een eerlijke prijs voor uw waardevolle antiek. U kunt bij ons ook een online taxatieformulier invullen. Op basis van uw informatie kunnen wij ons vast voorbereiden op en geven wij u een tijdsindicatie van de daadwerkelijke taxatie-afspraak.

Vrijblijvende taxatie
Antiek
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is al jaren een begrip in Noord- en Midden-Nederland. Wij zijn uw vertrouwde adres voor taxatie en inkoop. Wist u dat u ook andere waardevolle collecties en verzamelingen door ons kunt laten taxeren en inkopen? Denkt u bijvoorbeeld aan goud, zilvermunten en penningen en Swarovski. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op
Antiek

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl