bellen
Munten van alle tijden

Muntstukken

Voor een veilige en vertrouwde taxatie van al uw munten kunt u terecht bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van uw waardevolle muntstukken. Heeft u een mooie muntenverzameling die u graag wilt verkopen? Of bent u benieuwd naar de oorsprong en waarde van uw oude munten? Onze vakkundige taxateurs bekijken uw kostbaarheden zorgvuldig en vertellen u graag wat u wilt weten. Na onze geheel vrijblijvende taxatie doen we u een eerlijk bod, waarna we de inkoop contant of per bank rond maken.

Waarde van mijn munten

Als u nadenkt over verkoop van uw munten, bent u met uw verzameling welkom in onze winkel in Drachten. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw munten aan de hand van verschillende zaken, waaronder het (edel)metaal, de zeldzaamheid en de kwaliteit. Uw muntenverzameling hoeft niet per definitie compleet te zijn, Feddema is ook geïnteresseerd in losse of partijen muntstukken. Afhankelijk van het materiaal van uw muntstukken en de periode waaruit ze afkomstig zijn kan de waarde behoorlijk oplopen. Bij Feddema kunt u veilig en betrouwbaar u muntenverzameling laten taxeren en verkopen, wij bevatten namelijk onder andere het keurmerk van de KNGMP.

Maak een afspraak Online taxatie
Munten
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Bijzondere muntstukken

Gouden munten

Gouden munten vertegenwoordigen zonder meer een hoge waarde. Bij gouden munten kunt u onder andere denken aan:

Gouden Maple Leaf
– Gouden Maple Leaf

Gouden Krugerrand
– Gouden Krugerrand

Gouden American Eagle
– Gouden American Eagle

Gouden dukaat
– Gouden dukaat

Gouden tientje
– Gouden tientje

Gouden vijfje
– Gouden vijfje

<br />
<b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/feddema/domains/feddema.nl/public_html/wp-content/themes/feddema/page.php</b> on line <b>88</b><br />
Bij Feddema

Munten laten taxeren

Op voorhand van de muntinkoop worden uw munten door onze deskundige medewerkers getaxeerd. U kunt hierbij aan veel verschillende soorten munten denken: gouden, zilveren, platina en palladium munten, maar ook antieke munten, zoals provinciale, koninkrijks-, middeleeuwse en Romeinse munten. Omdat de late Griekse en Romeinse munten met de hand in goud, zilver en brons werden geslagen, zijn geen twee van deze munten hetzelfde. Ook uw (oude) Nederlandse en buitenlandse munten kunt u bij ons inwisselen. Dankzij de brede interesse en kennis van onze taxateurs krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw munten(verzameling) en kunt u altijd veilig munten verkopen.

Let op: zorg ervoor dat uw munten altijd in de originele staat blijven. Dat betekent dat u uw munten nooit mag poetsen, schoonmaken of bewerken, ook niet om de munt er weer mooi of glanzend uit te laten zien. Dit vermindert namelijk meteen de waarde voor verzamelaars. Laat uw munten(verzameling) dus altijd in de originele staat voordat u het laat taxeren. Maak direct een afspraak voor een muntenverzameling taxatie.

Munten Inkopen Of Verkopen Bij Feddema
Kom eens langs!

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is altijd geïnteresseerd in grote muntenverzamelingen en andere waardevolle munten. Voor muntinkoop bent u bij ons dus aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring kunt u rekenen op betrouwbare en eerlijke taxaties van al uw waardevolle spullen. U kunt bijvoorbeeld ook uw postzegels, penningen en horloges aan ons verkopen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Munten Laten Inkopen Door Feddema

Liever eerst een online taxatie?

Online taxatie laten uitvoeren?

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl