bellen
Mooie vergezichten

Oude ansichtkaarten

Bent u op zolder een doos met oude ansichtkaarten tegengekomen waarvan u de waarde wilt weten? Of bent u zelf fervent verzamelaar geweest, maar wilt u nu verkopen? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres. Wij zijn zeer geïnteresseerd in alle soorten oude ansichtkaarten van Nederland en andere landen, uit alle tijden. Met name verzamelingen, zeldzame stukken en voorraden hebben onze belangstelling. Met ruim 40 jaar aan ervaring kunt u rekenen op een zorgvuldige en betrouwbare taxatie van uw oude ansichtkaarten. Onze deskundige medewerkers werpen graag een blik op uw ansichten.

Vrijblijvende taxatie van uw ansichtkaarten

Wanneer u overweegt uw ansichtkaarten te verkopen, komt u met uw collectie bij ons in de winkel in Drachten. In onze taxatieruimte onderzoeken onze ervaren taxateurs onder uw toeziend oog de ansichtkaarten(verzameling). De waarde van uw kaarten hangt af van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit, zeldzaamheid en vraag en aanbod. Onze taxateurs doen altijd hun uiterste best om u een eerlijk bod voor uw kaartenverzameling te doen. Wanneer u ons bod accepteert, betalen we u direct contant of per bank uit.

Waarde van oude Nederlandse prentbriefkaarten

Feddema is altijd op zoek naar oude prentbriefkaarten van de hele wereld en van alle tijden. Vaak is op een oude ansichtkaart een mooie voorstelling afgebeeld van dorpsgezichten, oude vervoersmiddelen en de plaatselijke bevolking. Met name oude fotokaarten van kleine dorpjes kunnen zeer gewild zijn. Hoe uitgebreider en/of zeldzamer de collectie, des te hoger de waarde van uw verzameling zal zijn. Ook kleinere collecties zijn welkom bij Feddema.

Gratis online taxatie
Ansichtkaarten
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Contact

Voor een taxatie en eventuele verkoop van uw ansichtkaarten(collectie) bent u bij Feddema aan het juiste adres. U kunt ook andere waardevolle spullen door ons laten inkopen; denk bijvoorbeeld aan goud en zilverpostzegels en munten. Bij vragen of voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op
Pand Feddema inkoop goud, zilver, postzegels en munten

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl