bellen
Altijd een eerlijke prijs

Oude horloges verkopen

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Munthandel is al meer dan 40 jaar de specialist in het betrouwbaar taxeren en het inkopen van uw waardevolle bezittingen. U kunt bij ons terecht voor alles wat er te verzamelen is. Zo kunt u denken aan het verkopen van uw oude horloges, het inwisselen van uw munten of het laten taxeren van uw postzegels. Bij Feddema staan wij klaar om u met onze ervaring en kennis te helpen. Wanneer u ervoor kiest om uw horloge te verkopen, betalen wij u meteen contant of per bank uit.

Horloges

Feddema vindt horloges meer dan alleen een uurwerk. Een horloge kan een familiestuk zijn of u kunt er een hoge emotionele waarde aan hechten. Horloges zijn prachtige sieraden en Feddema wil u dan ook zo goed mogelijk te hulp staan. U kunt terecht bij Feddema voor het verkopen van uw oude horloges. Bent u alleen benieuwd naar de waarde van uw horloge? Bij Feddema kunt u uw horloge vrijblijvend laten taxeren. De taxatie wordt verricht door onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers.

Oude horloges verkopen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Verkopen oude horloges

Rolex verkopen

Wij vinden het jammer als een horloge al jaren in de kast of kluis ligt. Daarom kunt u bij Feddema uw oude horloges verkopen. Wij hebben interesse in zowel moderne merkhorloges als antieke gouden en zilveren (zak)horloges. Een aantal merken waar u aan kunt denken als u uw horloge wilt verkopen, zijn Rolex, Omega, Breitling, IWC, Cartier en Patek Phillipe. Wij zijn ook erg geïnteresseerd in mooie retro en vintage horloges. U kunt bij ons terecht met zowel heren- als dameshorloges. Ondanks dat er misschien krassen op uw horloge zitten, kunt u het nog steeds laten taxeren.

Goud inleveren
Waarde oude horloges

Oude horloges verkopen Feddema

 De waarde van uw horloge hangt af van een aantal factoren:

  • De marktwaarde;
  • De staat;
  • Het merk;
  • Het materiaal.

Ook ligt de waarde vaak hoger bij moderne en antieke horloges wanneer u de originele certificaten en doosjes nog in uw bezit heeft. Een COSC-certificaat is daar een voorbeeld van. Deze certificaten garanderen de hoge kwaliteit van uw horloge. Bij ons kunt u de oude horloges die u komt verkopen laten taxeren. Ook als u gewoon benieuwd bent naar de waarde is dit mogelijk. Feddema zorgt ervoor dat de waarde van uw bezittingen nauwkeurig en zorgvuldig wordt bepaald.

Wat wij doen
Contact

Contact oude horloges verkopen

Heeft u nog vragen over het verkopen van uw oude horloges of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Drachten. Wij staan hier klaar om u met onze vakkundige kennis te woord te staan.

Munten verkopen en inkopen

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl