bellen
Altijd een eerlijke prijs

Munten inleveren

Wilt u uw waardevolle munten inleveren en er een mooie prijs voor ontvangen? Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van uw waardevolle munten. Heeft u nog een mooie muntenverzameling thuis liggen die u graag wilt inleveren? Of heeft u oude munten waarvan u de waarde en de oorsprong zou willen weten? Na het inleveren van uw munten taxeren wij uw munten veilig en vertrouwd en doen u een eerlijk bod. Uw munten zijn bij onze vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring in goede handen.

De waarde van mijn munten na het inleveren

Bent u een verzamelaar van waardevolle munten en denkt u erover na om uw munten in te leveren? Tegenwoordig kunt u oude Nederlandse munten niet meer inleveren bij de bank. In onze winkel in Drachten zijn u en uw waardevolle munten altijd welkom. Terwijl u geniet van een kopje koffie kunt u meekijken hoe onze deskundige taxateurs de waarde van uw munten bepalen. Hoe doen ze dat? Er wordt naar verschillende zaken gekeken, zoals het (edel)metaal, de zeldzaamheid en de kwaliteit van uw munt. Wilt u uw verzameling munten inleveren, maar is deze niet compleet? Geen probleem! Feddema neemt ook losse of partijen munten aan.

Maak een afspraak
Munten inleveren
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
De waarde van uw munten

Munten inleveren en laten taxeren?

Bij het inleveren van uw waardevolle munten worden de munten door onze deskundige medewerkers getaxeerd. U kunt bij het inleveren van munten aan veel verschillende soorten munten denken: gouden, zilveren, platina en palladium munten. Ook antieke munten, zoals provinciale, koninkrijks-, middeleeuwse en Romeinse munten zijn voor ons interessant. Wist u dat de late Griekse en Romeinse munten met de hand in goud, zilver en brons werden geslagen? Hierdoor is elke munt uit deze tijd uniek. Dankzij onze brede interesse en kennis kunnen wij een eerlijke prijs voor uw munten(verzameling) garanderen. Bij het inleveren van uw munten is het belangrijk dat uw munten altijd in de originele staat blijven. Heeft u uw munten ooit gepoetst, schoongemaakt of bewerkt om deze er weer mooi en glanzend uit te laten zien? Dit vermindert namelijk de waarde voor verzamelaars.

Oude Gouden Munten Verkopen
Meer dan munten inleveren

Feddema biedt meer

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel heeft altijd interesse in grote muntenverzamelingen en andere waardevolle of historische munten. Naast het inleveren van uw munten kunt u bij ons voor veel meer terecht. Zo kunt u ook uw postzegels, penningen en horloges aan ons verkopen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Online taxatie
Veilig Munten verkopen

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniƫl Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl