bellen
Betrouwbaar en eerlijk

Postzegelverzameling verkopen

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is gespecialiseerd in de aankoop van postzegels. Heeft u een mooie postzegelverzameling die u graag wilt verkopen? Of was uw postzegelverzameling een hobby waar u niet meer mee bezig bent, waardoor u deze graag wilt verkopen? Dan kunt u terecht bij Feddema! Wij zijn altijd op zoek naar zeldzame postzegels en prachtige verzamelobjecten of aandelen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het betrouwbaar en veilig taxeren van waardevolle spullen, kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs. Onze taxateurs controleren uw postzegelverzameling geheel vrijblijvend.

Waarom uw postzegelverzameling verkopen aan Feddema?

  • U krijgt altijd een eerlijk bod dat is gebaseerd op de actuele prijs;
  • U kunt zaken doen in een veilige omgeving;
  • Uw verzameling wordt netjes nagekeken door vakkundige medewerkers

Als u uw postzegelverzameling wilt verkopen, kunt u deze bij ons laten taxeren. Kom daarvoor een keer met uw postzegels naar onze winkel in Drachten. Wilt u liever niet met uw waardevolle verzameling over straat? Dat is geen probleem, het is mogelijk om in overleg een taxatie aan huis uit te voeren. U kunt bij ons terecht met alle soorten verzamelobjecten en postzegels, inclusief frankeergeldige zegels. De eerste postzegels ter wereld kwamen uit Engeland en dateren uit 1840. Deze postzegel wordt ook wel Penny Black genoemd. De geschiedenis van de eerste Nederlandse postzegel gaat terug naar 1852. Zowel uw collectie Nederlandse postzegels als buitenlandse postzegels kan door ons worden getaxeerd. Als u dit wilt, kunt u uw postzegelverzameling ook aan ons verkopen. Voor alle verzamelingen, groot of klein, bent u bij Feddema aan het juiste adres.

 

Online taxatie Maak een afspraak
Postzegelverzameling verkopen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Uw postzegelverzameling

Postzegels verkopen

De waarde van uw verzameling tijdens het verkopen postzegelverzameling hangt van verschillende factoren af, waaronder vraag en aanbod, de kwaliteit van de postzegels, zeldzaamheid en schaal. Onze professionele taxateurs zullen hun best doen om een eerlijke offerte te maken voor u. In onze taxatieruimte kunt u meekijken terwijl ze hun werk doene en genieten van een kopje koffie. Hoe populairder en zeldzamer een postzegel of verzameling, hoe waardevoller uw verzameling is. Zeldzame postzegels zijn postzegels die in beperkte hoeveelheden zijn uitgegeven. De blauwe stuiver van Mauritius is een goed voorbeeld, maar ook veel oude en klassieke postzegels vertegenwoordigen een betere waarde. Benieuwd naar de waarde van uw postzegelverzameling? Kom vrijblijvend bij ons langs voor een taxatie van uw verzameling. Feddema is de specialist op het gebied van postzegels verkopen en taxeren.

postzegelverzameling verkopen
Maak een afspraak met ons

Contact

Wilt u graag uw postzegelverzameling veilig laten taxeren en/of verkopen? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste, betrouwbare adres. Naast postzegels verkopen kunt u bij ons ook terecht met overige waardevolle eigendommen, zoals goud, zilver, munten en bankbiljetten. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

postzegelverzameling verkopen 2

Verkoop uw postzegelverzameling en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl