bellen
Verkoop van uw antieke sieraden

Sieraden verkopen

Heeft u antieke sieraden die u graag wilt verkopen? Of bent u gewoon benieuwd naar de waarde van bijvoorbeeld uw zilveren zakhorloge? Maak dan gerust een afspraak bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. We hebben al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van het taxeren en verkopen van waardevolle spullen. Op ons kunt u vertrouwen. Dat betekent dat u ons aan het werk ziet tijdens de taxatie en dat we u altijd een eerlijke prijs bieden.

Onze werkwijze

Wanneer u graag uw antieke sieraden wilt verkopen, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Vervolgens kunt u naar onze winkel in Drachten komen. Hier staan onze vakkundige medewerkers klaar om de antieke sieraden te taxeren. U kunt gerust in onze taxatieruimte plaatsnemen, terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Na de taxatie doen we gelijk een eerlijk bod. Bent u tevreden met de geboden prijs en besluit u om uw antieke sieraden te veilen? Dan kunnen we u direct contact of per bank uitbetalen. Wilt u uw sieraad nog niet in de verkoop doen? Dat is geen probleem, onze taxatie is vrijblijvend.

Antieke sieraden verkopen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
De waarde

De waarde van uw antieke sieraden

Elk sieraad is uniek, daarom lopen de prijzen uiteen. Er spelen een aantal zaken mee tijdens het taxeren van uw sieraden, zoals de kwaliteit en de staat waarin ze verkeren. Antieke sieraden die in perfecte staat zijn, zijn logischerwijs meer waard dan sieraden waar kleine beschadigingen op zitten. Naast de kwaliteit van de antieke sieraden die u wilt verkopen speelt de leeftijd, het merk en de zeldzaamheid een rol bij het bepalen van de waarde. Onze gespecialiseerde taxateurs bieden u een eerlijke prijs voor de antieke sieraden die u graag wilt verkopen. Het is ook mogelijk om een online taxatie aan te vragen. Op basis van de door u gegeven informatie kunnen wij ons voorbereiden en geven wij u een tijdindicatie van de daadwerkelijke taxatie-afspraak.

Goud verkopen Assen
Wij bieden meer

Antieke sieraden verkopen en meer

Wilt u graag een afspraak maken voor het taxeren of verkopen van uw antieke sieraden? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers plannen graag een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak kunnen we de tijd nemen om de waarde van uw bezittingen te taxeren. Naast antieke sieraden kunt u bij ons ook terecht met andere waardevolle zaken, zoals munten, bankbiljetten, goud, zilver, oud speelgoed en postzegels.

Collecties inkoop

Verkoop uw antieke sieraden veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.