bellen
Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel

Antieke sieraden taxeren

Bent u in het bezit van antieke sieraden die u wilt laten taxeren? Misschien heeft u bijvoorbeeld een antiek gouden of zilveren zakhorloge geërfd waarvan u graag de waarde wilt weten. Maak dan eens een afspraak bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Bij Feddema kunt u rekenen op ruim 40 jaar ervaring in het taxeren van uw waardevolle spullen. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat u ons aan het werk ziet tijdens de taxatie en dat we u altijd een eerlijke prijs bieden voor uw waardevolle spullen.

Onze werkwijze bij het taxeren van antieke sieraden

Wanneer u uw antieke sieraden door ons wilt laten taxeren kunt u telefonisch, per e-mail of op onze website een afspraak met ons maken. U komt vervolgens naar onze winkel in Drachten. Hier zal een van onze deskundige medewerkers in de hiervoor ingerichte taxatieruimte de waarde van uw antieke sieraden taxeren. U kunt hierbij aanwezig zijn terwijl u geniet van een kopje koffie. Direct na de taxatie zullen wij u een eerlijk bod doen. Wanneer u besluit het bod te accepteren en de sieraden aan ons te verkopen betalen wij u direct contant of per bank uit.

Antieke sieraden taxeren
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Wat zijn mijn bezittingen waard?

De waarde van uw antieke sieraden

De waarde van de antieke sieraden die wij voor u taxeren is van een aantal zaken afhankelijk, waaronder de kwaliteit en de staat waarin ze verkeren. Logischerwijs zullen uw antieke sieraden meer opbrengen wanneer ze in perfecte staat verkeren dan wanneer er bijvoorbeeld kleine beschadigingen op zitten. Naast de kwaliteit en de staat spelen ook de leeftijd, het eventuele merk en de zeldzaamheid een rol bij het bepalen van de waarde. Onze bedreven taxateurs bieden u een eerlijke prijs voor uw waardevolle antieke sieraden. U kunt bij ons ook een online taxatieformulier invullen. Op basis van de informatie die u ons verstrekt kunnen wij ons vast voorbereiden en geven wij u een tijdsindicatie van de daadwerkelijke taxatie-afspraak.

Online taxatieformulier
Antieke en oude gouden horloges
Meer dan antieke sieraden taxeren

Antieke sieraden taxeren en meer

Wilt u een afspraak plannen voor het taxeren van uw antieke sieraden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers plannen graag een afspraak met u in en nemen de tijd om de waarde van uw bezittingen te taxeren. Ook voor het verkopen van andere waardevolle zaken zoals munten, bankbiljetten, oud speelgoed en ansichtkaarten kunt u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel terecht.

Neem contact op
Veilig Munten verkopen

Verkoop uw antieke sierraden veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl