bellen
Altijd vertrouwd en rechtvaardig

Postzegelverzameling taxeren

Heeft u een uitgebreide postzegelverzameling, maar weet u niet waar u ze betrouwbaar kan laten taxeren? Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel helpt u graag verder. Bij ons kunt u terecht om uw postzegelverzameling te laten taxeren en eventueel aan ons te verkopen. Kom naar ons toe met uw postzegelverzameling en laat ‘m door onze vakkundige medewerkers taxeren. Wilt u liever niet met uw postzegelverzameling uw huis uit? Wij kunnen op afspraak ook bij u thuis langskomen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in taxeren

Het voordeel van Feddema ligt in onze uitgebreide expertise: u kunt bij ons alles van waarde verkopen tegen een uitstekende en actuele prijs. Wij zijn altijd op zoek naar mooie spullen. Feddema is er niet alleen voor collecties, maar ook voor unieke items of incomplete kleine collecties bent u van harte welkom. Naast goud en zilver zijn wij ook gespecialiseerde in andere bijzondere en waardevolle eigendommen, zoals oude brieven, penningen, horloges en diverse verzamelobjecten. Wilt u dat wij uw eigendommen taxeren? Deze taxering blijft geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de taxering zit u in dezelfde ruimte als onze taxateur. Op deze manier kunt u zelf overal bij zijn, zonder enige privacy te verliezen. De waardering is altijd eerlijk en professioneel. U kunt rekenen op een passend bod.

Postzegelverzameling taxeren
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Uw postzegelverzameling laten taxeren

Online taxeren

Wilt u alvast een indicatie van de waarde door uw postzegelverzameling online te laten taxeren? Bij Feddema is het mogelijk om online een aankoop-/ taxatieformulier in te vullen. Op basis van uw gegevens koppelen wij u aan de meest geschikte taxateur en kunnen we ons voorbereiden op de taxatie. Op deze manier kunnen wij u alvast een indicatie geven. Na ontvangst van uw online taxatie-aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor de definitieve taxatie bij ons in de winkel in Drachten of bij u thuis. Naast uw postverzameling is het ook mogelijk om goud, zilver, munten, bankbiljetten, penningen, postzegels, oude brieven en horloges laten taxeren.

Let op! Aan de online taxering kunt u geen rechten ontlenen. Voor een eindtaxering kunt u terecht in onze winkel in Drachten.

Postzegel verzameling verkopen
Feddema biedt meer

Postzegelverzameling taxeren

Wilt u alvast online een indicatie van de waarde van uw postzegelverzameling of liever een taxering in de winkel? Dat is allebei mogelijk. Maak gerust een afspraak bij ons in de winkel. Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van waardevolle spullen taxeren. Wij staan u graag te woord.

Goud inkoop Makkum

Laat uw postzegelverzameling veilig en vertrouwd taxeren

Feddema is de betrouwbare partij waaraan u uw postzegels in Assen en omgeving wilt verkopen. Met ruim 40 jaar ervaring in taxatie van waardevolle bezittingen geven wij u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw verzamelingen.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl