bellen

Online taxatie goud

Bent u op zoek naar een website waar u een online taxatie van uw goud kunt aanvragen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel hebben we 40 jaar ervaring met de in- en verkoop van waardevolle bezittingen. U kunt u geheel vrijblijvend en gratis een online taxatie voor uw goud bij ons aanvragen. Hierbij zullen wij een inschatting maken van de waarde van uw waardevolle bezittingen. Dit is veilig en er wordt met grote zorgvuldigheid gekeken naar uw bezittingen.

Online taxatie goud
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele goudprijs
  • Goud verkopen op een veilige plek
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Zo gaan wij te werk

Online goud taxeren, hoe werkt dat?

Het taxeren van goud is een zorgvuldig proces, onze medewerkers hebben dan ook ruime ervaring. Een online taxatie van uw goud is bij Feddema geheel vrijblijvend. Voor de meest zorgvuldige uitvoering van een taxatie, kunt u het beste een afspraak maken bij ons in de winkel. Wilt u alvast een indicatie van de waarde van uw bezittingen? Dan kunt u online een taxatie voor uw goud aanvragen.

Online Goud Taxeren Bij Feddema
Aandachtspunt

Voorwaarden

Let op! Aan de online taxatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij geven een indicatie van de waarde van uw bezittingen. Dit is op basis van de gegevens die wij van u aangeleverd krijgen. Voor de definitieve taxatie kunt u bij ons in de winkel terecht. Wij raden u aan hiervoor een afspraak te maken.

De online taxatie verloopt als volgt: u vult uw gegevens in, en geeft een duidelijke beschrijving van uw eigendommen. Optioneel kunt u ervoor kiezen foto’s toe te voegen.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt dan van ons de ingeschatte waarde van uw bezittingen te horen. Ook zullen we de mogelijkheden bespreken voor een afspraak voor een fysieke taxatie in onze winkel.

Waarde Goud Taxeren
Meer weten?

Contact

Woont u op een verdere afstand van onze winkel? En heeft u een grote collectie tot uw beschikking? Dan komen wij graag bij u langs. Wilt u hier meer informatie over? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij van Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel denken graag met u mee voor de verkoop van uw waardevolle bezittingen.

Online Gouden Munten Taxeren

Veilig en vertrouwd

Bij Feddema kunt u uitgaan van een betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Vul ons online taxatieformulier in of maar een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak