bellen
Altijd een eerlijke prijs

Muntenverzameling verkopen

Bent u in het bezit van een muntenverzameling en wilt u deze graag verkopen? Of bent u benieuwd naar de herkomst en de waarde van uw oude munten? Dan bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres! Wij besteden veel aandacht aan het aankopen en verkopen van uw kostbare munten. Wij voeren diverse controles uit om uw kostbaarheden zorgvuldig te onderzoeken en verschaffen u daarna de informatie die u graag wilt weten. Na onze vrijblijvende taxatie stellen we een eerlijke prijsopgave op. Besluit u vervolgens om de munten aan ons te verkopen? Dan betalen wij het afgesproken bedrag uit, waarbij u keuze heeft uit contant uitbetalen of per bank.

Wat is uw muntenverzameling waard?

Zou u uw muntenverzameling graag willen laten taxeren of verkopen? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in Drachten. De waarde van uw munten wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder metaal, kwaliteit en zeldzaamheid. Mocht uw verzameling niet compleet zijn, dan is dat geen enkel probleem! Wij zijn geïnteresseerd in elke munt of batch. Voor de verkoop taxeren onze vakkundige medewerkers uw munten. U bent niet gelijk na de taxatie verplicht om de munten aan ons te verkopen: dit is namelijk geheel vrijblijvend. Wij nemen gouden, zilveren, platina en palladium munten aan. Daarnaast accepteren we ook antieke munten, zoals provinciale, koninkrijks- middeleeuwse en Romeinse munten. De latere Griekse en Romeinse munten werden met de hand geslagen, dus dat loopt uit in het feit dat geen enkele munt hetzelfde is. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het verkopen van buitenlandse munten. Feddema beschikt over brede kennis, interesse en ervaring en daarom bieden we altijd een eerlijke prijs!

Muntenverzameling verkopen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Muntenverzameling verkopen aan Feddema

Muntenverzameling verkopen in originele staat

Het is erg belangrijk dat u uw munten altijd in de originele staat bewaard. U mag dus nooit uw munten poetsen, schoonmaken of bewerken. De munten hoeven er dus niet schoon of glanzend uit te zien. De waarde van uw munten wordt onmiddellijk verlaagd, zodra u begint aan de bewerking ervan. Bewaar te allen tijde uw muntenverzameling in de originele staat voordat u ze laat verkopen.

Gouden Muntenverzameling Verkopen
Meer mogelijk bij Feddema

Contact muntenverzameling verkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waaraan u uw muntenverzameling wilt verkopen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Drachten. U kunt ons inschakelen voor de inkoop van losse munten, penningen, postzegels en horloges! Wilt u uw waardevolle bezittingen laten taxeren! Maak dan gerust een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Meer Dan Alleen Muntenverzameling Verkopen

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Lees meer

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl