bellen
Betrouwbaar en eerlijk

Muntenverzameling taxeren

Bent u in het bezit van een muntenverzameling die u wilt laten taxeren? Denk aan gouden, zilveren, platina en palladium munten, maar ook antieke munten, zoals provinciale, koninkrijks-, middeleeuwse en Romeinse munten. Maak dan eens een afspraak bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Onze deskundige taxateurs bekijken uw bezit zorgvuldig en beantwoorden eventuele vragen die u heeft over uw munten.

Muntenverzameling taxeren, onze werkwijze

Wanneer u uw muntenverzameling door ons wilt laten taxeren kunt u telefonisch, per e-mail of op deze website een afspraak met ons plannen. U komt vervolgens naar onze winkel in Drachten. Hier zal een van onze deskundige medewerkers in onze taxatieruimte de waarde van uw muntenverzameling onder uw toeziend oog bepalen, terwijl u geniet van een kopje koffie. Na de taxatie doen wij u een eerlijk bod. Wanneer u besluit op ons bod in te gaan en de sieraden aan ons te verkopen betalen wij u direct contant of per bank uit. Liever niet gelijk een afspraak plannen? Vul dan ons online taxatieformulier in. Op basis van de informatie die wij van u ontvangen kunnen wij ons voorbereiden en geven wij u een tijdsindicatie van de daadwerkelijke taxatie-afspraak. In overleg is het overigens ook mogelijk om de taxatie bij u thuis uit te voeren.

Muntenverzameling taxeren
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
  • Zaken doen in een veilige omgeving
Uw waardevolle munten

De waarde van uw te taxeren munten

Wanneer u overweegt om uw muntenverzameling te laten taxeren, bent u met uw verzameling welkom in onze winkel in Drachten. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw munten aan de hand van verschillende zaken, waaronder het (edel)metaal, de zeldzaamheid en de kwaliteit. Uw muntenverzameling hoeft niet per definitie compleet te zijn. Wij zijn ook geïnteresseerd in losse munten of partijen munten. Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw munten altijd in de originele staat blijven. Dat betekent dat u uw munten nooit mag poetsen, schoonmaken of bewerken, ook niet om de munt er weer mooi of glanzend uit te laten zien. Dit vermindert namelijk de waarde voor verzamelaars. Laat uw muntenverzameling voordat u het bij ons laat taxeren dus altijd in de originele staat.

Online taxatieformulier
Munten inwisselen
Feddema biedt meer

Contact over muntenverzameling taxeren

Wilt u een afspraak plannen voor het taxeren van uw muntenverzameling? Neem dan eens contact met ons op. Onze deskundige medewerkers plannen graag een afspraak met u in en nemen de tijd om de waarde van uw bezittingen te bepalen. Ook voor het verkopen van andere waardevolle zaken zoals zilver, goud, bankbiljetten, antiek en ansichtkaarten kunt u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel terecht. Met ruim 40 jaar ervaring kunt u rekenen op betrouwbare en eerlijke taxaties van al uw waardevolle spullen.

Contact opnemen
Bijzondere munten inwisselen

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl