bellen
Feddema uw betrouwbare partner

Inkoop oud goud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de inkoop van oud goud? Met onze ruim 40 jaar ervaring in het in- en verkopen van waardevolle spullen bent u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel aan het juiste adres. Onze deskundige taxateurs zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud. Daarom staan we ook op ieder moment voor u klaar.

Hoe werkt de inkoop?

Beschikt u over gouden sieraden, gouden munten of goudbaren waarvan u benieuwd bent naar de waarde? Of heeft u een verzameling thuis liggen waarvoor u een mooie prijs wilt ontvangen? Dan bekijken wij uw waardevolle eigendommen zorgvuldig en geheel vrijblijvend. Inkopen van goud is een gespecialiseerd beroep dat onze taxateurs goed onder de knie hebben.

Besluit u uw oud goud te willen verkopen, dan neemt u het mee naar onze winkel in Drachten. Daar ploft u lekker in onze stoel, bakkie koffie erbij. Tegelijkertijd zetten wij onze taxateurs – in dezelfde ruimte – aan het werk. Het verkopen van oud goud vergt namelijk wat taxatie. Wij bieden vervolgens een eerlijke prijs op basis van de actuele goudkoers. Wanneer u over gaat tot de inkoop van oud goud, wordt u direct contant of per bank uitbetaald.

Maak een afspraak Online taxatie
Inkoop oud goud
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Waarde inkoop oud goud

Waarde te verkopen oud goud?

Goud levert op de huidige markt veel geld op. Bij de inkoop van oud goud kunt u aan veel dingen denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gouden munten, sieraden, gouden horloges en gouden penningen. De waarde van dit goud is afhankelijk van het goudgehalte, de staat en leeftijd van het goud en de verzamelwaarde. De waarde van uw oud goud wordt uitgedrukt in karaat, waarbij de goudkoers altijd wordt uitgedrukt in puur goud, oftewel 24 karaat. Het is zeldzaam dat sieraden gemaakt zijn van 24 karaat goud. Dit zou betekenen dat ze te zacht en breekbaar zijn om te dragen. In Nederland komen sieraden van 14, 18, 20 en 22 karaat vaak voor, waarbij 14 karaat het meest voorkomt. U kunt zelf nakijken hoeveel karaat uw sieraad is. Met een keurmerk in het sieraad ziet u snel en eenvoudig om hoeveel karaat het gaat. Wij nemen graag uw waardevolle goud van u over en geven u een eerlijke prijs.

Inkoop oud goud
Inkoop oud goud en meer

Contact Feddema

Bij Feddema staan we voor meer garant dan alleen de inkoop van oud goud. Zo kunt ook bij ons terecht voor de inkoop van zilver, Swarovski en postzegels. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie voordat u uw oud goud gaat verkopen? Neem dan eens contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op
Inkoop oud goud

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl