bellen
Feddema uw betrouwbare partner

Goud verkopen in Leeuwarden

Wilt u uw goud verkopen in Leeuwarden en omstreken? Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van uw waardevolle goud in Leeuwarden. Feddema Goud & Zilver, Postzegels- en Muntenhandel is dus de betrouwbare partner die u zoekt! Bent u in het bezit van gouden munten waarvoor u een mooie prijs wilt ontvangen? Of heeft u een erfstuk liggen waarvan u de waarde wilt weten? Bij Feddema bekijken we uw te verkopen goud in Leeuwarden zorgvuldig en geheel vrijblijvend. Daarna doen wij een bod op basis van de actuele goudkoers en de verzamelwaarde. U kunt bij ons rekenen op ruim 40 jaar ervaring in het betrouwbaar taxeren van uw waardevolle goud.

Uw goud betrouwbaar verkopen in Leeuwarden

Voor het verkopen van uw goud in Leeuwarden bent u meer dan welkom in onze winkel in Drachten. We adviseren om hiervoor een afspraak te maken. Dan kunt u in onze besloten taxatieruimte onder het genot van een kopje koffie meekijken met onze ervaren taxateurs. Zo kunnen wij uw goud bekijken en kunt u uw ogen op uw waardevolle eigendommen laten rusten. Zodra u besluit uw goud te verkopen in Leeuwarden, betalen we direct contant of per bank de waarde van uw gouden eigendommen uit.

Online taxatie Maak een afspraak
Feddema uw betrouwbare partner
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
De waarde van uw te verkopen goud in Leeuwarden

Op de huidige markt levert goud veel geld op. Feddema staat voor u klaar voor het verkopen van uw goud in Leeuwarden. Bij het verkopen van goud kunt u niet alleen denken aan gouden munten en sieraden, maar ook aan goudbaren, gouden penningen of oud goud. De waarde van goud is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het goudgehalte, de staat en leeftijd van het goud en de verzamelwaarde. De waarde van uw te verkopen goud in Leeuwarden wordt uitgedrukt in karaat. De goudkoers wordt altijd uitgedrukt in puur goud, oftewel 24 karaat. Heeft u een gouden sieraad? Dan is het goed om te weten dat deze vrijwel nooit gemaakt is van 24 karaat goud. Dat zou namelijk betekenen dat het sieraad te zacht en breekbaar zou zijn om te dragen. In Nederland komen sieraden van 14, 18, 20 en 22 karaat goud voor. Bent u benieuwd naar hoeveel karaat uw sieraad is? Dit kunt u zelf eenvoudig nakijken dankzij een keurmerk in het sieraad. Wij doen ons uiterste best om u een eerlijke prijs te geven voor uw te verkopen goud in Leeuwarden.

Goud inkoop Makkum
Meer dan alleen goud verkopen Leeuwarden

Feddema staat voor meer garant dan alleen het verkopen van goud in Leeuwarden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen van zilver, postzegels, bankbiljetten en Swarovski. Benieuwd naar onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag verder!

Online taxatie
Goude horloges verkopen

Verkoop uw goud veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniƫl Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl