bellen
Betrouwbaar en eerlijk

Goud inwisselen bij Feddema

Bent u in het bezit van goud dat u wilt inwisselen? Goud is een van de specialismen van Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel, dus bij ons bent u aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan het inwisselen van gouden sieraden, munten en penningen. Wij bekijken uw eigendommen geheel vrijblijvend. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze taxateurs hebben ruim 40 jaar ervaring in het vak, dus u kunt met een gerust hart uw goud bij ons inwisselen.

De waarde

De inkoop van goud is een gespecialiseerd beroep. Goud is een edelmetaal en heeft op de huidige markt een hoge waarde, waardoor het veel geld oplevert. De waarde van het goud dat u komt inwisselen is afhankelijk van meerdere factoren. Het goudgehalte, de staat en leeftijd van het goud en de verzamelwaarde spelen een rol. De waarde van het goud dat u wilt inwisselen wordt uitgedrukt in karaat. De goudkoers wordt uitgedrukt in puur goud, oftewel 24 karaat. Een sieraad van 24 karaat zult u waarschijnlijk nooit tegenkomen. De reden dat sieraden bijna nooit gemaakt zijn van 24 karaat goud, is dat het sieraad dan te zacht en breekbaar is om te dragen. In Nederland komen sieraden van 14, 18, 20 en 22 karaat goud voor. Bent u benieuwd hoeveel karaat uw sieraad is? In uw sieraad vindt u een keurmerk dat weergeeft om hoeveel karaat het gaat.

Goud inwisselen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Kijk mee met onze taxateurs

Werkwijze goud verkopen

Als u uw goud wil verkopen, bent u van harte welkom in onze fysieke vestiging in Drachten. Daarbij raden wij u aan eerst een afspraak in te plannen. Eenmaal aangekomen, neemt u plaats in de daarvoor speciaal ingerichte taxatieruimte. Daar gaan onze taxateurs met de waardebepaling aan de slag. Op basis van onder andere de verzamelwaarde, de actuele goudkoers en het goudgehalte (hoeveel karaat het goud is) stellen zij een prijs vast. Door mee te kijken met de taxateurs , verliest u uw eigendommen nooit uit het oog. We proberen het inwisselen van goud dan ook zo eerlijk en transparant mogelijk te doen. Wanneer we het eens zijn over de prijs, betalen we u direct uit. Dat kan zowel contant als bancair. Wilt u niet voor een kat in de zak naar Drachten komen, door eerst een indicatie te krijgen van de waarde? Vul dan ons online taxatieformulier in. Een definitieve taxatie volgt dan bij ons in de winkel. Kortom, goud verkopen doet u bij Feddema!

 

Online taxatie
Goud inleveren
Meer dan goud inwisselen

Contact over goud inwisselen

Zoals onze naam als zegt, kunt u bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel niet alleen terecht voor het inwisselen van goud. Ook met onder andere uw zilver, postzegels, munten, antiek, Swarovski kunt u bij ons terecht. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende taxatie van uw waardevolle bezittingen? Of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Goud inleveren

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl