bellen
Betrouwbaar, vrijblijvend en eerlijk

Goud inkoop Joure

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw goud inkoop in Joure? Stop dan met zoeken, want bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- & Muntenhandel bent u aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring in de in- en verkoop van waardevolle spullen. In dit vak is betrouwbaarheid van essentieel belang. Hier handelen wij dan ook naar. Feddema Goud & Zilver, Postzegel- & Muntenhandel heeft deskundige taxateurs in huis, die zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van verzamelen. Wij staan dan ook te allen tijde voor u klaar als u ons nodig heeft voor goud inkoop in Joure.

Uw goud verkopen

Uw goud verkopen doet u bij Feddema! Gouden sieraden, munten en goudbaren kunnen veel waard zijn. Bent u benieuwd naar de waarde van uw te verkopen goud? Onze vakkundige specialisten bestuderen uw bezittingen graag vrijblijvend en nauwkeurig. Als u overweegt uw goud te verkopen, adviseren wij u om een afspraak te maken. In dat geval heten we u met alle liefde welkom in onze fysieke vestiging in Drachten. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, kijkt u toe hoe de taxateurs de waarde van uw goud te bepalen. Kortom, u verliest uw bezittingen niet uit het oog en wij waarborgen uw privacy. Gebaseerd op de huidige goudkoers en de verzamelwaarde van uw te verkopen goud, brengen wij een eerlijk bod uit. Wanneer we het samen eens zijn over de prijs, maken wij het bedrag contant of per bank over. Wanneer u bij ons het online taxatieformulier invult, krijgt u alvast een indicatie van de waarde van uw goud. De inkoop van goud in Joure regelen wij tot in de puntjes.

Goud inkoop Joure
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
De waarde van goud

Wat is uw goud waard?

Goud is een edelmetaal dat in de huidige markt een hoge waarde vertegenwoordigt. Bij de inkoop van uw goud in Joure kunt u denken aan gouden sieraden en munten. Daarnaast kunt u ook denken aan gouden penningen, horloges en oud goud. Afhankelijk van het goudgehalte, de staat, de leeftijd en de verzamelwaarde kan de waarde worden bepaald. Deze wordt uitgedrukt in karaat. De goudkoers wordt altijd uitgedrukt in puur goud, ofwel 24 karaat. Het keurmerk dat aangeeft om hoeveel karaat het gaat, staat altijd in het gouden sieraad. In Nederland kennen we sieraden van 14, 18, 20 en 22 karaat. Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel gaat graag over tot goud inkoop Joure en geeft u altijd een rechtvaardige prijs.

Goud inleveren
Feddema kan meer voor u betekenen

Contact voor goud inkoop Joure en meer

Goud inkoop in Joure of omgeving is slechts één van de specialisme van Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor de inkoop van antiek, oud speelgoed, postzegels, Swarovski en zilver. Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak inplannen voor een vrijblijvende taxatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op
Verkoop uw zilver aan Feddema

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl