bellen
Altijd een eerlijke prijs

Goud inkoop Heerenveen

Feddema Goud & Zilver, Postzegels- en Muntenhandel heeft al ruim 40 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de taxatie van postzegels, munten, zilver, bankbiljetten, speelgoed en ansichtkaarten. Kortom: alles wat te verzamelen is. Ook realiseren wij in de omgeving van Heerenveen de inkoop van goud. Wij zijn altijd op zoek naar unieke items, waardevolle collecties en verzamelingen. Feddema staat bekend om haar betrouwbaarheid en persoonlijke benadering. Dit betekent dat wij u een eerlijke prijs bieden voor uw waardevolle bezittingen en dat u mee kunt kijken tijdens de taxatie. Wij helpen u altijd in een veilige omgeving op professionele en persoonlijke wijze. Wilt u graag uw gouden bezittingen laten taxeren of verkopen? Feddema staat garant voor de inkoop van goud in de omgeving van Heerenveen.

Goud

Voor het taxeren en verkopen van uw goud, zit u bij ons goed. Zeker omdat wij dé specialist zijn op het gebied van inkoop en verkopen van goud in Heerenveen. Beschikt u over gouden sieraden, munten of over goudbaren? Al uw waardevolle bezittingen van goud kunt u veilig en vertrouwd laten taxeren en verkopen. Onze vakmensen bestuderen uw bezittingen vrijblijvend en zeer nauwkeurig. Op basis van de actuele goudkoers en de verzamelwaarde doen wij vervolgens een bod. Wilt u graag uw goud laten taxeren? Neem dan direct contact op, bezoek onze offline vestiging of gebruik het online taxatieformulier.

Goud inkoop Heerenveen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Het inkopen van goud

Goud inkoop Heerenveen

In de omgeving van Heerenveen verzorgen wij de inkoop van goud, wat een gespecialiseerd beroep is. Omdat goud een edelmetaal is, levert het vaak veel geld op op de huidige markt. Wanneer u erover nadenkt om uw goud te laten taxeren of verkopen, kunt u bij Feddema terecht. Wij adviseren wel om hiervoor een afspraak te maken. U kunt met onze taxateur meekijken wanneer zij hun werk doen, terwijl u een kopje koffie drinkt. Vervolgens bieden wij een eerlijke prijs gebaseerd op de actuele goudkoers. De waarde van goud is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het goudgehalte en de staat waarin uw gouden producten verkeren. Als u akkoord gaat met de prijs, betalen wij u direct contant of per bank uit.

 

 

Goud inkoop Makkum
Contact

Contact goud inkoop Heerenveen

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de goud inkoop in de omgeving van Heerenveen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar in onze winkel en zijn bereikbaar via de telefoon. Feddema helpt u graag op een professionele en persoonlijke wijze verder.

Goud inwisselen

Verkoop uw goud veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl