bellen
Betrouwbaar en eerlijk

Goud inkoop

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw goud inkoop in Drachten? Dan bent u aan het juiste adres bij Feddema Goud en Zilver, Postzegels- & Muntenhandel. Feddema is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de in- en verkoop van waardevolle spullen. Onze deskundige taxateurs zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van verzamelen. Wij staan dan ook op ieder moment voor u klaar voor goud inkoop Drachten.

Hoe gaat goud inkoop Drachten in zijn werk?

Bent u in het bezit van gouden sieraden, goudbaren of gouden munten die u wilt laten taxeren? Of heeft u een verzameling (geërfd) die u nu voor een mooie prijs wilt verkopen? In dat geval bekijken de bedreven taxateurs uw eigendommen zorgvuldig en geheel vrijblijvend. Goud inkoop is een gespecialiseerd beroep dat onze taxateurs helemaal in de vingers hebben. Wanneer u goud inkoop Drachten overweegt, komt u met uw gouden objecten naar onze winkel. In onze speciale taxatieruimte kijkt u onder het genot van een kopje koffie mee met het werk van de taxateur. Op deze manier hebben we alle privacy en kunt u uw waardevolle bezittingen in de gaten houden. Op basis van de actuele goudkoers bieden wij u vervolgens een eerlijke prijs. Gaat u over tot goud inkoop Drachten, dan wordt u direct contant of per bank uitbetaald.

Online taxatie Maak een afspraak
Goud inkoop Drachten
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Waarde goud inkoop Drachten

Goud waarde

Goud is een edelmetaal dat op de huidige markt veel geld oplevert. Bij goud inkoop Drachten kunt u niet alleen denken aan gouden munten en sieraden, maar ook aan bijvoorbeeld gouden penningen, horloges en oud goud. De waarde is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het goudgehalte, de staat, de leeftijd en de verzamelwaarde. De waarde van uw goud wordt uitgedrukt in karaat. De goudkoers wordt altijd uitgedrukt in puur goud, oftewel 24 karaat. Sieraden zijn bijna nooit gemaakt van 24 karaat goud, omdat ze dan te zacht en breekbaar zijn om te dragen. In het sieraad staat met een keurmerk aangegeven om hoeveel karaat het gaat. In Nederland kennen we sieraden van 14, 18, 20 en 22 karaat. Het meest voorkomende keurmerk is een eikenblad met het nummer 585 erin (14 karaat goud). Voor goud van verschillend karaat kunt bij ons terecht. Wij nemen uw waardevolle goud graag over en geven u een eerlijke prijs voor goud inkoop Drachten.

Oude horloges verkopen
Contact

Uw goud verkopen

Feddema staat voor meer garant dan slechts de inkoop van uw goud in Drachten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor de inkoop van zilver, postzegels en Swarovski. Wilt u meer weten over het verkopen van goud of wilt u een vrijblijvende taxatie inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord! Uw goud verkopen? Dat doet u bij Feddema!

Online taxatie
Goud inwisselen

Verkoop uw goud veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Daniël Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl