bellen
Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel

Veilig munten verkopen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw munten? Wilt u graag uw munten veilig verkopen? Bij Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel staan de taxateurs klaar om een vrijblijvende taxatie voor u uit te voeren. Onze specialisten kijken graag naar uw munten en zullen altijd een eerlijk bod doen. Wij bieden u waar voor uw geld en streven altijd naar tevreden klanten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe unieke producten: van een enkel sieraad tot volledige verzamelingen. Bij Feddema staan wij klaar om een taxatie uit te voeren en kunt u veilig uw munten verkopen!

Betrouwbaar & persoonlijk

Wilt u uw munten op een veilige manier verkopen? Maak online al uw afspraak voor een taxatie. Taxaties zijn bij Feddema geheel vrijblijvend en gratis. De afspraak wordt van tevoren ingepland, zodat wij u persoonlijke tijd en aandacht kunnen geven. De taxatie wordt uitgevoerd in een taxatieruimte waar u zelf bij bent. De taxaties zijn altijd eerlijk en professioneel. Onze experts bieden waar voor uw geld, zodat u op een veiligemanier uw munten kunt verkopen. Met passie voor het vak richtte Tom Feddema 40 jaar geleden samen met zijn vader het bedrijf op. Met deze passie helpen wij onze klanten nog steeds graag verder met al hun vragen over waardevolle producten.

Veilig munten verkopen
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring

Veilig uw munten verkopen en nog veel meer

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel is altijd op zoek naar een verscheidenheid aan waardevolle items. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de veilige verkoop van uw munten, maar ook voor het inkopen van collecties en verzamelobjecten. Is er een item uit een droomcollectie waar u al jaren naar op zoek bent? Kijkt u eens in onze winkel, misschien hebben wij het collectors item waar u naar op zoek bent. Wij zijn altijd geïnteresseerd in goud, zilver, munten, penningen, bankbiljetten, horloges, postzegels, ansichtkaarten, oude brieven, Swarovski, oud speelgoed en diverse collecties. Wilt u naast het veilig verkopenvan uw munten weten of wij beschikken over een bepaald product? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder.

Online taxatieformulier
Veilig Munten Verkopen 1
Contact opnemen?

Contact

Op een veilige manier uw munten verkopen? Feddema staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en meer dan 40 jaar ervaring. Dit alles gebeurt met een persoonlijke en oprechte aanpak. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en erop vertrouwt dat wij goed voor uw waardevolle spullen zorgen. Als u niet zeker weet of een object of verzameling de moeite waard is, geven wij u gratis advies. Heeft u een vraag of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder met de veiligeverkoop van uw munten.

Neem contact op
Veilig Munten verkopen

Verkoop uw munten op een veilige manier

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Martin Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl