bellen
Feddema uw betrouwbare partner

Horloge inkoop

Op zoek naar de juiste partij voor de inkoop van uw horloge? Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel doet al jaren aan horloge inkoop! Onze ervaren taxateurs zijn gespecialiseerd op het gebied van horloges inkopen en helpen u dan ook graag verder. Heeft u bijvoorbeeld een oud horloge waarvan u altijd al eens de waarde heeft willen weten? Onze taxateurs gaan graag voor u aan de slag om de waarde van het horloge te bepalen. Bij Feddema doen we altijd een eerlijk en rechtvaardig bod.

Werkwijze

De taxatie en inkoop van horloges is een gespecialiseerd beroep. Mocht u ervoor kiezen om uw horloge te laten inkopen, dan kunt u naar onze winkel in Drachten komen. Het is wel handig om van tevoren een afspraak te maken, zodat onze taxateurs tijd voor u kunnen vrijmaken. Een afspraak maken kan via de website, telefonisch of via de e-mail. In onze winkel hebben wij een speciale taxatieruimte waar u onder het genot van een kopje koffie in alle rust kunt meekijken hoe onze specialisten te werk gaan. Op deze manier verliest u uw waardevolle items geen seconde uit het oog en ervaart u de deskundigheid van onze taxateurs. Als de taxatie is afgerond, doen onze specialisten u gelijk een bod. Dit bod is altijd eerlijk en transparant. Betrouwbaarheid staat bij Feddema namelijk hoog in het vaandel. Wanneer u de inkoop van uw horloge aan ons gunt, betalen we u direct uit, contant of via de bank. Op deze manier is het laten inkopen van uw horloge een snel en soepel proces.

Maak een afspraak Online taxatie
Horloge inkoop
  • Een eerlijk bod gebaseerd op de actuele prijs
  • Zaken doen in een veilige omgeving
  • Vakkundige medewerkers met 40 jaar ervaring
Waarde horloges

De waarde van uw horloge

De waarde van een horloge hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de staat en kwaliteit van het horloge. Maar ook het merk en het materiaal waarvan het horloge gemaakt is, speelt een belangrijke rol. Daarnaast komen er ook certificaten kijken bij de inkoop van horloges. Voor antieke en moderne merkhorloges ligt de waarde namelijk hoger wanneer u in staat bent om de originele certificaten en doosjes erbij te leveren. Denk bijvoorbeeld aan COSC-certificaten die de hoge kwaliteit van het uurwerk garanderen.

Horloge Inkoop
Horloge inkoop en meer

Meer dan horloge inkoop

Bij Feddema Goud en Zilver, Postzegel- & Muntenhandel kunt u voor meer terecht dan alleen horloge inkoop. Zoals onze naam al laat zien, zijn wij ook gespecialiseerd in goud, zilver, postzegels en munten`. Maar daarnaast hebben we nog veel meer diensten. Vragen over een van onze andere diensten of wilt u een afspraak inplannen voor de inkoop van uw horloge? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Neem contact op
Horloge Inkoop Goud

Veilig en vertrouwd

Feddema staat garant voor de betrouwbare inkoop van uw waardevolle bezittingen. Doe de online taxatie of maak een afspraak in onze winkel in Drachten.

Maak een afspraak

- Feddema 40 jaar vertrouwd - Veilige taxatie en inkoop

Heeft u nog vragen?

Tom Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Klaas Bijlsma

Administratief medewerker Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl

Daniƫl Feddema

Taxatiespecialist Telefoonnummer0512 - 51 09 96 Mailadresinfo@feddema.nl